Zwaarste crash ooit!

Beste lezer,

het waren woelige tijden in helicopterland… Na een loodzware crash maandagavond te Eeklo had uw Voorzitter zijn handen vol met het herstellen en weer luchtwaardig maken van zijn Helixx. Door een nog niet verklaren storing werd de voorzittersheli plotsklaps helemaal onbestuurbaar! Hij maakte dan ook een duikvlucht en smakte met een rotvaart tegen de gebetonneerde Moeder Aarde. De Voorzitter stond erbij en keek ernaar, compleet machteloos… Balans: voor- en achterbody zwaar beschadigd, staart afbebroken, pas vernieuwde rotor gehavend en natuurlijk ook bittere voorzitterstranen…

Maar niet getreurd, na een quasi slapeloze nacht vatte uw dienaar opnieuw moed en ging aan de slag met met PVC-lijm, mes en tape. Na een uur was het resultaat al zichtbaar: de zwaar gehavende heli hing weer in de lucht, welliswaar met een herstelde body en dus iets meer gewicht… Qua vliegvermogen niets ingeboet, maar de looks… tja, dat kan beter. Pionier zijnde weigert de Voorzitter dan ook om gemakshalve nieuwe onderdelen aan te schaffen, wat uiteraard resulteert in een grote voldoeningsgraad na een reparatie!

Donderdagavond was het grote moment aangebroken: fly-inn bij de secretaris! En jawel, beste lezer, de voorzittersheli ging tekeer als vanouds en landde zelfs verscheidene malen op de Secretaris-kruk! Mission accomplished!

Met teogenegen groet,

de Voorzitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *