Site informatie

Het langverwachte fenomeen gaat sneller dan verwacht, we worden populairder dan ooit!

Overzicht bezoekers

Zoals u ziet is de harde kern van dit vlieggebeuren nog steeds gecentraliseerd in de buurt van Gent maar de uitbreiding is iets om fier over te zijn.

Proficiat, Airbusters! Dit is uiteraard alleen mogelijk dankzij het uitgekiemde strategisch bestuur van Mijnheer de Voorzitter en Mijnheer de Secretaris zelve.

Binnenkort meer…
de Secretaris

Testresultaten Groots Geheim Project succesvol!

Beste vliegvriendvogelaar,

Met enige grootse fierheid en trots melden wij (Heer Voorzitter en Heer Secretaris) jullie dat onze eerste resultaten van ons Groots Geheim Project succesvol waren.

We hebben getest in onzer streken, Groot Hertogdom Luxemburg, de ardennen en zelfs Kalken en Laarne. We hebben veel moeite gedaan om alle weersomstandigheden te trotseren, van hagel tot sneeuwval, van woelige orkanen tot tropische temperaturen en we zijn geslaagd in onzer opzet.

Ik denk dat Heer Bleriot trots zal zijn op deze dappere pogingen met oogmerk op slagen van ons Groots Geheim Plan. Met alle bescheidenheid noemen wij dit een heroische heldendaad van onszelf tewege.

Helaas kunnen we nog niet nader in detail treden daar wij onzelve niet in gevaar willen brengen en de concurrentie op grote afstand willen houden.

Hou dus deze computerinternetwebsite in de gaten voor meer nieuws omtrent dit subliem fenomenaal overdonderend project.

Met de grootste zelfvoldoening,
Heer Secretaris

Sabotage

Jawel beste vliegvriendvogelaar, u leest dit goed, sabotage!

Ik ben er steeds meer en meer van overtuigd dat wij moedwillig worden tegengewerkt door onbekende krachten. Krachten des duivels! Krachten die ons overweldigend succes in onzer allergrootste uitvinding ten mense geschiedenis niet gunnen. Mag ik dan ook jullie 1 minuut stilte vragen voor onzer aller Heer Voorzitter die nog steeds niet over een vervangstuk van zijn dierbaarste helicopter beschikt.

Dank u.

De eerlijkheid gebied mij te vertellen dat ikzelve ook serieus in de penarie zit. Vorige maand was ik zo ontstuimig om mij aan een vlucht buitenshuize te wagen. Een miniscule windstoot zorgde ervoor dat het kostbaarste bezit van Heer Secretaris (ikzelve in aller eerlijkheid en eenvoudigheid) met een gigantische oorverdovende brute helse knal tot medogenloze stilstand kwam tegen de woning van mijn peter.

Hierdoor was mijn aandrijfstang losgekomen van de bodemplaat waar de servo’s op rusten. Na talloze pogingen van Heer Voorzitter en Heer Secretaris zelve (zelfs mét secondelijm) waren we er niet 100% in geslaagd mijn trouwe vierwieker te redden. Ware het niet dat het Geniaal Brein van Heer Voorzitter zelve tot de finale oplossing kwam: ijzerdraad. We hebben onze Ingenieuze Handen in elkaar geslagen en de oplossing was dan ook fenomenaal. Mijn Helix vloog weer als nooit tevoren.

Helaas door het afwezig zijn van het Geniaal Brein van Heer Voorzitter zelve van in het beginne hangen er waarschijnlijk nog schilfers opgedroogde secondelijm aan de binnenkant van de aandrijfstanghouder waardoor ik met enorm veel wrijving zit en mijn oogappeltje bijna niet meer in de lucht gaat. Dit zal dus één dezer een nieuwe bodemplaat worden.

Tot de volgende berichtgeving,
Mijnheer de Secretaris