Testresultaten Groots Geheim Project succesvol!

Beste vliegvriendvogelaar,

Met enige grootse fierheid en trots melden wij (Heer Voorzitter en Heer Secretaris) jullie dat onze eerste resultaten van ons Groots Geheim Project succesvol waren.

We hebben getest in onzer streken, Groot Hertogdom Luxemburg, de ardennen en zelfs Kalken en Laarne. We hebben veel moeite gedaan om alle weersomstandigheden te trotseren, van hagel tot sneeuwval, van woelige orkanen tot tropische temperaturen en we zijn geslaagd in onzer opzet.

Ik denk dat Heer Bleriot trots zal zijn op deze dappere pogingen met oogmerk op slagen van ons Groots Geheim Plan. Met alle bescheidenheid noemen wij dit een heroische heldendaad van onszelf tewege.

Helaas kunnen we nog niet nader in detail treden daar wij onzelve niet in gevaar willen brengen en de concurrentie op grote afstand willen houden.

Hou dus deze computerinternetwebsite in de gaten voor meer nieuws omtrent dit subliem fenomenaal overdonderend project.

Met de grootste zelfvoldoening,
Heer Secretaris

2 Replies to “Testresultaten Groots Geheim Project succesvol!”

 1. Geachte Heer Voorzitter en Heer Secretaris,
  deze eruptie van moed en doorzetting die U hier met nauw verholen triomf als jeugdige doctorandussen in de vliegkunst zo langs Uw neus weg weet te plaatsen bezorgt mij een fel oplaaiend gevoel van pure euforie.
  Als u zich al in de echtelijke staat zou mogen komen te bevinden dan moeten uw beider gemalinnen zeker blinken van trots en verlangen wanneer u hen poeteloerig bij het haardvuur zittend Uw heldhaftige exuberante heldendaden komt te bezingen.
  Bij deze bitterschone verzuchtingen die U hier zo vrank en vrij en met een zeker soort onbevangenheid durft diets te maken aan uw onwetende omgeving breng ik u mijn nederige groet
  l. Bleriot

 2. Geachte Heren Bestuursleden,
  Na de GPS gaan we dus ook een GGP in ontwikkeling hebben.
  Ik houd mijn hart vast na de crach Van l § H ( ons aller Vlamingen Lernhout en Hauspie) zit de schrik erin dat dit ook weer de zoveelste oplichting gaat worden. Hopelijk hebben jullie Oost-Vlamingen betere papieren dan jullie noorder provincie buren.
  Ik zit in spanning te wachten op de persvoorstelling, hopelijk stelt de receptie al wat voor.
  De heer Zjef groet de zwerk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *