Zoek dekking

Jawel beste kijker, zoek gerust dekking. Dra stijgen wij wederom ten hemel. Dit met onze volledig afgestelde machines.

Wij hebben de winter gebruikt om in volstrekte ascese onze machines klaar te maken voor een succesvolle zomer. Na een bezoek aan onze trouwe hofleverancier zijn we tot de constatatie gekomen dat we gewoonweg niet het juiste gereedschap hadden. Noch de juiste kennis van zaken. Daarom hebben we ons Vangheluwe-gewijs afgezonderd en verdiept in de mystiek van de luchtacrobatiek en aerodynamica.

Daarom hebben we ook een tweede club opgericht: Airbuster Technics. Gezien de analogie met Airbusters hebben we dezelfde statuten overgenomen, doch merk op, het is een complete andere afdeling. Mede dankzij de enorme investering van Dhr Secretaris, en het sublieme ondersteunen van Dhr Voorzitter is deze nieuwe divisie tot stand gekomen. Zij heeft ons reeds veel genot en deugd verschaft.

Na onze laatste technische check-ups kunnen wij besluiten dat onze toestellen wederom volledig luchtwaardig en afgesteld zijn.

Clubs aller lande, u weze gewaarschuwd, let op van het trojaans paard…

Until then

Heer Voorzitter en Heer Secretaris

One Reply to “Zoek dekking”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *